+36202538924

Fontos lenne megérteni a fogyás-hízás hatását a testünkre-lelkünkre. A gyógyteák akkor segítenek, ha az elhatározás már megszületett a szívünkben. Azt tapasztalom, hogy a plusz kilók félelemből rakódnak ránk. Akkor, amikor nem érezzük magunkat biztonságban.
El tudom magyarázni a zsírok elraktározódásának a biológiai hátterét, hosszasan tudnék mesélni az elsavasodásról és a kiegyensúlyozott pH-értékről…
Azt javaslom, hogy keresd meg az igazi okot, ami a megingásodat jelenti! Találd meg az életedben a biztonságos mozzanatokat, azokat erősítsd! Ha sikerül, a szervezeted nem fog védekezésül zsírokat termelni (zsírpárnákat, hogy elviselhetőbbnek, puhábbnak tűnjön az élet).
Akard a változást! Válaszd azt, hogy meg tudod változtatni eddigi gondolataidat!
Ekkor és csak ekkor hatnak majd a teák is. Addig nincs az a csodaszer, ami segítene!

A keserű növények is segíthetnek megszabadulni néhány kilótól. Mivel a keserű íz kiváltja a nyál és a gyomornedvek fokozott termelődését, gyorsabb lesz az emésztés folyamata. Ennek köszönhetően jobb emésztésre, gyorsabb bélmozgásra számíthatunk. Így lehetővé válik, hogy az elfogyasztott táplálékból kevesebb zsírt vonjon ki a szervezetünk.
Oregano, zsálya, majoranna, grapefruit, keserűnarancs, pongyolapitypang, pecsétviaszgomba… persze az is nagyon fontos, hogy ezeket hol szerezzük be.

Megkóstoltam mind a kétféle ganodermás teát. Ami most mégis a kedvencemmé vált, az a Vinaigrette. Igen, ecet. Köszönőviszonyban sincs azzal, amit eddig ecetnek ismertem! Az ízét leginkább a kombucha gombáéhoz tudnám hasonlítani. Naponta 2X5 ml-t teszek 2-2,5 dl vízbe. Friss, üdítő hatású, egyértelműen jót tesz az emésztés(em)nek. A salátának erőteljes, új ízt kölcsönöz, családom megelégedésére.
Ez sem csodaital! Én fogyok a segítségével, de – ahogy az elején is írtam – most biztonságban érzem magam. Az életvezetés alapvető hibáit sohasem lehet egy készítmény segítségével kijavítani, akkor sem, ha annak valóban sok pozitív tulajdonsága van. A DXN Vinaigrette hozzájárulhat ahhoz, hogy stabilizálódjon az egészségünk fenntartásához és helyreállításához szükséges védekezőerőnk. A többi rajtunk múlik.