Téged mennyire tesz próbára a stressz?
Még mindig kihívásnak, megoldandó feladatnak éled meg a hétköznapokat, vagy kezdesz eljutni a kimerülés fázisába?
Azt ugye tudod, hogy nem a stressz jelenti a problémát? Sokkal inkább az, ha egyre kevésbé vagy képes pozitív megoldásokat felsorakoztatni. Mindenkit próbára tesznek az elvárások. (Még engem is ;-)) De emlékezz arra az időre, amikor ezeket még játszi könnyedséggel kezelted! Amikor még azt se tudtad, hogy mi az az immunrendszer?!

A tartósan fennálló stressz, a sok, szőnyeg alá söpört probléma, a magunkba fojtott beszélgetések és az el nem sírt könnyek erőteljesen elnyomják az immunrendszer védekező képességét, és tönkreteszik a különböző támadásokkal szembeni ellenálló képességünket.
Büszke vagyok arra, hogy az életem középpontjában még mindig inkább a megoldások állnak és nem a problémák. A rengeteg önismereti tréningen és könyvön kívül keresem azokat a lehetőségeket is, amik fontosak az egészségmegőrzés szempontjából. Persze a LEHETŐSÉGet is fel kell ismerni. Látni kell, hogy valóban lehetőség.
Találtam egy terméket, aminek a jótékony hatásait kívül-belül tapasztalom. A ganoderma gomba (a kávémban) mindent tud, ami egy adaptogén növénytől elvárható:
• ártalmatlan a szervezetre
• jó hatással van a lelkemre
• nem specifikusan hat egy bizonyos problémára, hanem általánosan lesz tőle jó közérzetem (ezért is hívom a VitaCafét mosolygós kávénak 🙂
• fokozatosan tűnnek el a testem apró vészjelzései, amikkel pedig már egész jól megtanultam együtt élni.
• a mellékhatásai is örömteliek: újra vannak céljaim!
Hát ezért bizonygatom én, hogy a stressz ganoderma kávéban oldódik!