„A ganoderma gombának sajnos van egy nem túl kellemes tulajdonsága! Keserűsége miatt élvezhetetlen az íze! Sok fejtörést okozott a tudósoknak a fogyaszthatóvá tétele, ám egyikük – szerintem zseniálisan – kitalálta, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil kávét választva!

A kávé, a víz után, a legtöbbet fogyasztott ital. Több a kávéfogyasztás a világon naponta, mint tea, üdítő és egyéb italfogyasztás összességében. Látható, erre a termékre nem kell az igényt felkelteni, mert adott, mivel a kávé élvezeti cikk, s a kávézás társadalmi szokás. Még aki nem kávézik, is tart otthon kávét, hátha vendég jön. A kávéipar az olaj után a második legnagyobb ipar a világon!

A DXN kutatói rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, megismerik az emberek, s egyáltalán nem érzik, hogy ez a váltás kellemetlenül érintené Őket. Hiszen itt nem kell új szokást kialakítani, ráerőltetni magunkat egy új gyümölcslé vagy táplálékkiegészítő fogyasztására, csak a hagyományos, egészségtelen kávénkat célszerű lecserélni egy sokkal értékesebbre.”

(Kiss Krisztina írása)