Halak (febr. 21.–márc. 20.)
Maximalizmusod egyre több munkára sarkall. Keresd az egyensúlyt! Nem most lesz itt az ideje annak, hogy szigorú diétát folytass! Inkább keresd meg az élet élvezeteit!
Tudom, hogy imádod a kakaót, a forró csokit… Kísérletezz chilivel, mentával! A Cocozhival mindkettő jól harmonizál.

Kos (márc. 21.–ápr. 20.)
Kedvetlennek, fáradékonynak érzed magad az utóbbi időben. Fontos, hogy megerősítsd az immunrendszeredet! A Lingzhi Black Coffee szelíden ébreszt, nap közben frissen tart, és jót tesz az immunrendszerednek!
Ha egy ideje már fontolgatod, MOST lépj! Most a legjobbak az esélyeid, hogy megtaláld a számításod. Merj változtatni!

Bika (ápr. 21.–máj. 20.)
Jobban kellene figyelned a folyadékpótlásra! Ha egész nap nem iszol, akkor a bőröd is elveszítheti a rugalmasságát. Nem is beszélve arról, hogy a gondolataid is kuszábbak lesznek a folyadékhiány miatt.
A Reishi Gano tea egy filterét másfél liter vízzel forrázd le! Legalább ennyit igyál naponta! Hálás lesz a veséd, és elfelejtheted az örökös fejfájást is.

Ikrek (máj. 21.–jún. 21.)
A pozitív gondolatok és az egészséges ételek határozzák meg a jó közérzetedet. Nagyon fontos, hogy ne hagyd ki a főétkezéseket! Sokat jelent, ha könnyű, ám tápláló, – rostdús – ételeket fogyasztasz! Mondjuk spirulinát (sok-sok vízzel!)
A Spirulina Cereal reggelizőpelyhet akár tejbe, akár vízbe keverve fogyaszthatod. Ha a súlyod néha kihívást jelent, ez ideális lehet tízóraira vagy uzsonnára. Egészségedre!

Rák (jún. 22.–júl. 22.)
Dicséretes és példásan egészséges életmódot folytatsz, ami magában foglalja a reformtáplálkozást és a mozgást is. A rendszeresség egyáltalán nincs terhedre, – tudatosan éled az életedet. Nem is lesz túl sok problémád az egészségeddel!
Különösen akkor nem, ha a régi kávédat felváltja a Lingzhi Coffee 3 in 1. Hamar a kedvenceddé válik!

Oroszlán (júl. 23.–aug. 23.)
Ügyelj arra, hogy mindig jusson egy kis időd a pihenésre. Ha drasztikusan túlhajtod magad, akkor sérülékenyebbé válhat a keringési rendszered. Ne vidd túlzásba a kávéfogyasztást!
Ha energiára van szükséged, a DXN Cream Coffee jó választás! Mondom: ezt se vidd túlzásba! És a sport? Ne fogadkozz! Csináld!

Szűz (aug. 24.–szept. 23.)
Neked mindig fontos a rend és a külső megjelenés. A bőröddel kell egy kicsit többet törődnöd, s ez magában foglalhatja a hosszabb kozmetikai kezeléseket, kúrákat is. Kérj személyre szabott kezelési programot kozmetikusodtól!
Az egészséges, csillogó fogakért: Ganozhi fogkrém!

Mérleg (szept. 24.–okt. 23.)
Miért vádolnád folyton önmagad?! Ha sikeres munkát végeztél, akkor is úgy érzed, hogy sokkal jobban is megcsinálhattad volna. Szorgalmas vagy, de szörnyen szenvedsz a magadnak bebeszélt hibáktól. Néha mások hibája miatt is magadra vállalnád a felelősséget. A Bach virágterápia szerint az erdei fenyő az önelfogadás növénye.
A DXN White Coffe Zhino igazi kényeztetés! Engedd meg magadnak a luxust!

Skorpió (okt. 24.–nov. 22.)
Igazi víz-jegy! Tölts több időt vízközelben, egy tó, folyó vagy a tenger partján, hogy érezd a víz áldásos hatását! A víz mágikus tulajdonságai felerősödnek, amikor imáidhoz és szándékaidhoz használod. Ha elmerülsz egy tengeri sós fürdőben vagy megfürdesz egy forrásban, biztos lehetsz benne, hogy érezni fogod a víz által létrehozott változást. Töltekezz fel a víz erejével! Mozogj rendszeresen!
A Cordyceps kapszula értékes étrend-kiegészítő, mely elősegíti a szervezet állóképességének és ellenálló képességének erősödését.

Nyilas (nov. 23.–dec. 21.)
Nyugodtan várd ki a dolgok kibontakozását. Amíg kétely él benned, a meghozandó döntésre vonatkozóan, ne kezdj semmi újba! Jupiter váratlan, kedvező fordulatot ígér. A most még leküzdhetetlennek tűnő probléma a maga módján megoldódik.
Erősítsd a szellemed új dolgok befogadásával, a testedet vitaminokkal, az immunrendszeredet RG és GL kapszulákkal!

Bak (dec. 22.–jan. 20.)
Egyél sok színes zöldséget, gyümölcsöt! Így megvédheted magad a vashiányos állapot kialakulásától. Ráadásul így megelőzheted a szervezeted elsavasodását is. Nagy szükséged lehet a mozgásra, ne hagyd ki az életedből a táncot, hiszen visszaadhatja energikusságodat!
A Zhi Mocha kávét és csokit is tartalmaz, amiről tudom, hogy úgyse tudsz lemondani! Ez legalább egészséges, megnyugodhat a lelkiismereted. (Az összetevői között még a vas is szerepel!)

Vízöntő (jan. 21.–febr. 20.)
Az év legfontosabb feladata: meg kell tanulnod megbízni másokban! Ne láss ellenséget családtagjaidban, munkatársaidban! Legyél még jobb csapatjátékos!
Az év legfontosabb tanítása: a világ csak akkor lesz a segítségedre, ha erre te magad is megadod a lehetőséget!
Az online hálózatépítés – egészséges termékekkel – kiváló alkalom erre!