+36202538924

1. Hosszasan kevergeti a kávéját, romantikus, elmélázó ember, aki nehezen hozza meg döntéseit.

2. Gyorsan kavar? Nagy zajt csap a csészével, a kiskanállal? Őt nem érdekli, mit gondolnak mások. Szereti hallani a saját hangját, jókat nevetgél a saját viccein.

3. Akkurátusan, szertartásosan kávézik. Precíz ember hírében áll. Aprókat kortyol. Lassan iszik, de nem élvez nagyokat. Szokásainak a rabja. Sokkal jobban foglalkoztatják a körülmények, mint az élmények.

4. Gyorsan felhajtja a kávét, cukrot, tejet nem tesz bele. Kiváló munkaerő, jó beosztott. Mindennek tudja a helyét, idejét, értékét. Nem akar lemaradni semmiről, jól ismeri a legfrissebb pletykákat, de azokat nem feltétlenül adja tovább. Igen fejlett kritikai érzékkel rendelkezik.

5. Hosszan, élvezettel kóstolgatja a kávét, csakúgy, mint az életet. Lelkét és kreativitását a munkájába is beleadja. Mindenről van egy jó története, aforizmája.

6. Mesél, mesél és mesél. A kávéscsésze csak ürügy a kezében. Barátkozóst játszik, pedig panaszkodik, színlelt mosollyal a szája szögletében.

7. Forrón, édesen. A Főnök. A nap se kel föl addig, amíg meg nem itta a kávéját. A dolgoknak szigorú menete van. Rend, fegyelem, határidők… tőmondatok.

8. Az igazi baráttal két kávé sem egyforma. Az érzés, az élmény a lényeg, amit legtöbbször nem is lehet szavakba foglalni.