+36202538924

Előtérben a pH-érték! Nem a divat, sokkal inkább az egészségünk miatt. Annak rendje és módja szerint sorra jelennek meg az aktuális mumusok (mikró, E621, a jó öreg rántás és habarás, a stresszes életmód stb.)!

Egyre többet olvasok mostanában szervezetünk elsavasodásáról, az acidózisról.
Egyes élelmiszerek fogyasztása után az anyagcsere-folyamatok köztes termékeinek egy része savas kémhatású. Ha valaki csak adott típusú élelmiszereket fogyaszt, a szervezetében túltengenek a savak, mert felborul a savak és lúgok egyensúlyi állapota. Az elsavasodás azt jelenti, hogy a szövetekben túl sok pozitív hidrogénion gyűlik fel. A hidrogén- és oxigénionok vízzé alakulnak. Ezért alakulhat ki oxigénhiány a szervezetben.
4-6 adag zöldség, 2 adag gyümölcs, 1 adag szénhidrát és 1 adag fehérje az ideális napi fejadag. Mindenhol megemlítik, hogy mozogni kell (amíg nem fáj a lustaság!!!), figyeljünk a légzésünkre, járjunk szaunába, de segít a masszázs is! Méregtelenítsünk, és ne mérgelődjünk! Olvassuk el az élelmiszerek Na-, Ca-, K- és Mg-összetételét a címkén, ügyeljünk az ásványianyag és a vitaminok megfelelő arányára!

Szerencsére nem kell sokáig a bizonytalanságban maradnunk: mindig a segítségünkre sietnek a gyógyítók, a gyógynövények és egyéb csodaszerek is. Van, amelyik teljesen új a kínálati palettán, de a legtöbbről 2-3-4 ezer éves port kell letörölni.

Ilyen a mi kávénk is… vagyis a ganoderma gomba. A gombában található szerves germánium javíthatja a vérkeringést, ezáltal növelve a szervezet oxigénfelvevő képességét. Megfelelő véroxigénszintet biztosítva javítja az anyagcserét.

Igen ám! De mi van akkor, ha a savasító élelmiszerek feketelistáján ott a kávé?!

Hagyjuk el a kávét? Na, nem! Azt nem tudnám.

Mi ilyenkor a leleményes magyar ember első reakciója: Hogyan keressünk kibúvót?!

Egyszerű: Keressünk rá a neten a Ganoderma lucidum, Reishi, Lingzhi szavakra!
Nem kell leszokni a kávézásról, de érdemes kicserélni a régi kávénkat egy sokkal egészségesebbre! Olyanra, amiben megtalálható a ganoderma gomba.

Jáhuuú! Ide azt a forró feketét!