Előrebocsátom, hogy a témában nem vagyok hiteles, mert elfogult vagyok: MLM-es, kávéfüggő, élek-halok a Nagyi kávéjáért!
Miért engem kérdeztek?

Ildiki

Ha kávéfüggő vagy, előfordulhat, hogy elfelejted meginni a kávédat?

Nemigen hallani olyan kávéfüggőről, aki megfeledkezne a napi 1-2-3… csésze kávéjáról.

Esetleg, ha érzi, hogy szaporábban ver a szíve, ég a gyomra vagy rosszul alszik, akkor megpróbálja csökkenteni – az orvos javaslatára esetleg el is hagyni – a napi kávéadagot.

Le tudnál mondani a kávéról?
Mi lenne az a kényszerítő erő, ami le tudna szoktatni a kávéról?
Téged még soha nem bizonytalanított el az a bűnlajstrom, amit a kávé rovására írnak?!
… magas vérnyomás, a koleszterinszint emelkedése, a csontritkulás, … a sor végeláthatatlan. Kedvenc kávés cikkemet Szendi Gábor írta a kávé rehabilitációjáról. Sőt manapság sokkal több lelkes híve és védelmezője van a kávénak, mint ahányan az ellenzők. Természetesen mindenki védi a saját álláspontját… mi pedig eldönthetjük, hogy akarunk-e érveket fölsorakoztatni a kávé mellett, vagy választunk egy még egészségesebb kávét, a ganodermást, hogy nyugodt lelkiismerettel feketézhessünk.
Ha megkóstolod és rászoksz, többé nem egyszerűen kávéfüggő leszel, hanem gombáskávé-függő. Ez az a szenvedély, ami a ganodermáskávé-függőket összeköti: egy mosoly, félmondatok, a „tudom, miről beszélsz, mert én is ugyanazt gondolom érzése.”

Rendkívül frissítő és egészséges kávé ganoderma gyógygombával.